Laisvos darbo vietos
Nuotolinis ugdymas
+37060329303
K. Korsako g. 8, LT-78359, Šiauliai

Interaktyviame rytmetyje „Kaip pažinti Lietuvą“ priešmokyklinukai išradingai paminėjo Lietuvos gimtadienį

Kovo 11-sios proga Šiaulių „Sandoros“ progimnazijos priešmokyklinukai su savo mokytoja Simona Sidorenko-Tekuže dalyvavo Šiaulių miesto priešmokyklinio ugdymo grupių interaktyviame rytmetyje „Kaip pažinti Lietuvą“. Susitikimą iniciavo inicijavo Šiaulių lopšelis-darželis „Coliukė“.

Virtualiame rytmetyje dalyvavo 12 Šiaulių miesto švietimo įstaigų, iš kurių atsitiktine tvarka buvo sudarytos 7 dalyvių poros. Šiaulių „Sandoros“ progimnazijos PUG-1 komanda dalyvavo kartu su Šiaulių „Romuvos“ progimnazijos PUG-3 vaikais ir pedagogais.
Rytmetys „Google Meet“ platformoje prasidėjo kartu giedant Lietuvos Respublikos himną, vėliau sekė abiejų komandų prisistatymai. Priešmokyklinukai, padedami pedagogių, parengė ir uždavė vieni kitiems po tris klausimus apie Lietuvą bei kūrė bendrą darbą. Priešmokyklinių grupių ugdytiniai noriai bendravo, buvo drąsūs ir aktyvūs, vieni kitus palaikė ir skatino plojimais už teisingus atsakymus.
Interaktyvus rytmetys „Kaip pažinti Lietuvą“ buvo puiki proga pabendrauti su kitų švietimo įstaigų ugdytiniais, įtvirtinti žinias apie savo gimtąjį kraštą, o svarbiausia – kartu paminėti Lietuvos gimtadienį.

Comments are closed.